HIPHOP


hej sötnosar ska följa med clara på hennes dans som börjar om en timme så vi tänkte typ åka när som helst. bloggar kanske immorgon istället men bjude rpå en bild r, puss på rumpps
/ jessicaaaaaaaaaaaa


WHOHO!



godmorgon sötisar! blev en hemma kväll igår tjockt synd :'(
men ikväll blir det PARTEY!:D eller det hoppas vi på hihiih. tänkte iallafall visa vad jag köpte efter skolan igår då jag var i stan, här komemr det


nya vita converse in my <3 från någon affär



några skor från skopunkten. billiga och bra :D



från gt, köpte i rosa & turkås också :D
inte så roliga bilder men ja ska åka in och leta efter flera saker immorgon. jag har CASHFLOW!
asnajs ju? vi hörs sen för nu ska jag sminka mig. puss på rummpan
-jessica-




misslyckad skola

hej bloggen.
sitter på en sämst so lektion och skriver på den här lilla bloggischen och dunkar musik . ingar bashögtalare men jag kallar det att dunka ändå ! (a) JAAUU !
vad händer idag då ? jo , FEST ! i solna nån stans . vet inte vart det ligger ? är de långt eller ? menmen jag åker med jocke och hans kära goa vänner . haha känneringen av dom,bara jocke pocke sötnosen ;) men nu ska jag försöka seriösa mig och få ett G i so i alla fall .får se hur det går ?

bye babbyyyyyy , mullss


hahah ricky gubben hade bara lite roligt med kameran .
dom är ju helt slut i huvuderna här som har webbkameror på datorerna-.-


dags för slagg

nu är klockan sent har jag insett . onajs som fan!men ska upp till mitt lilla rum som BEHÖVS städas ..,.
i morron vet jag inte vad som händer , ska höra med några kmpsar , typ tobbe , mira och jocke och dom . fest nån stans kanske ? aja får se ,
men ska nog sova för måste orka upp i morron bitti till skola . fn till de också . fan fan fan till allt . i helgen kanske jag skulle till pappsen också med brorsan och lillsyster . lillborsan får stanna hos mamma..hatar att avra hos pappa .finns inget att göra -.- usssschh,.

men ska sluta klaga , godnatt sweeties !
pusspusss från mulls



nått år gamal bild på mig


när man inte vill leva mer gör man dumma saker



jag har aldrig sagt att jag älskar livet
jag har bara antytt det
jag har alltid varit rädd för att säga det rakt ut
jag vet inte ens om jag vill säga det längre


oj det va ett tag sen

hahah förlåt har glömt den här bloggen heeeelt och hållet . helvete alltså! haha . men nu är jag väl lite tillbaka ändå ra .
har hänt mycket mycket på senaste tiden ... väldigt mycket ? hittade en kille när jag va med mamma nere i småland . funkade , vi började prata , bytte nummer . jag stack tillbaka till stockholm med mamma . fortsatte prata med anton som han heter.vi träffades , han kom till stockholm , jag stack till han, allt funkade bra . blev kär , blev tsm , seriöst (!) , gjorde mycket tillsammans . spelade ingen stor roll att han bodde längst ner i sverige .allt var perfket ! tills en dag när han inte svara på mobben , varken sms eller ring . det va väl tre - fyra veckor sen.. så fick jag ett sms av honom . han hade inte svarat på fem dagar innan , och så poff helt plöts låg ett sms i inkorgen från honom .
" min flickvän har kommit hem . skaffa dig ett eget liv malin " stog det i smset .
dte var då jag föll ihop . han hade haft en tjej hela tiden . han hade utnyttjat mig bara för att hon var i frankrike . hon hade varit där i två månader och  när hon kom hem dumpa han mig . fyfan ! mådde P.I.S.S
sluta gå till skolan , pallade inte . slutade va med vänner . släppte min bästa vän jessie för ett tag . men bara för att hon är världens finaste människa tog hon tillbaka mig , ingen annan skulle göra så . tack !
nu har jag gjort mitt livs största misstag och jag ska inte göra om det .
det finns redan ett stort sår i mitt hjärta , och jag vill inte ha ett till

/ mulls


RSS 2.0